Bookings – Afspraak maken

Het maken van een afspraak kan alleen via dit formulier. Twijfel je nog en zou je graag eerst wat advies willen hebben over jou idee? Dan verwijzen wij je graag naar het formulier ‘Advies en prijsindicatie’. 

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Zo heeft de artiest genoeg informatie over je idee om een afspraak in te plannen.

Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren, maar hou rekening met een reactietijd van ongeveer 7 dagen.

Zorg voor referentiefoto’s. Dit mag werk zijn van de artiesten zelf, eigen gemaakte schetsen of andere voorbeelden die een beeld schetsen van wat jij mooi vindt. Wij kopiëren nooit iemand anders werk en zullen dus een nieuw ontwerp voor je maken!

Om je afspraak vast te zetten dient de aanbetaling overgemaakt te zijn, hiervoor sturen wij een betaalverzoek mee. Mocht dit niet binnen 24 uur betaal zijn, dan kunnen wij niet garanderen dat de voorgestelde data nog beschikbaar zijn. Dit om te zorgen dat de reactietijd niet nog verder oploopt en iedereen snel te kunnen inboeken.

Als je nog vragen hebt, kijk dan nog even tussen de FAQ’s. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier.

Black Lining - Private Tattoo Studio - Tattoo pen - Bookings - Afspraak maken