Selecteer een pagina

Artiesten

Een overzicht van de artiesten die bij Black Lining werken.

Wil jij als artiest ook bij Black Lining aan de slag? Neem even contact op via onze contactpagina.

Franka

Welkom! Mijn naam is Franka. Tatoeerder en oprichtster van Black Lining. Schilderen en tekenen is altijd een grote passie van mij geweest en tijdens mijn opleiding als Allround Grimeur heb ik mijn creativiteit nog meer kunnen ontwikkelen. Inmiddels zet en ontwerp ik vanaf 2016 tatoeages met veel passie en plezier. Als tatoeëerder heb ik veel vraag naar fineline, dotwork, mandala en black and grey, maar ik ben thuis en verdiep ik me graag in meerdere stijlen.

Brodie Portret

Jimmy

Ik ben Jimmy. Ik ben begonnen met tattooëren in het centrum van Amsterdam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan door met meerdere stijlen te werken. Nu wil ik mij bij Black Lining meer onderscheiden met het specialiseren in Black and Grey en dat kan zijn: dotwork, fineline, oldschool, neotraditional of lettering. Maar voor alles daarbuiten sta ik ook zeker open. Doodat ik met veel stijlen heb gewerkt, snap ik vaak goed wat je wilt hebben en kan ik daardoor altijd een gepaste schets voor je maken.

Brodie Portret

Manon

Ik ben Manon, 24 jaar oud en mijn passie is tatoeëren. In 2015 ben ik begonnen en het beviel mij meteen! Eerst heb ik mijn opleiding Interactief Vormgeven afgerond en nu ben ik werkzaam als tattoo-artiest bij Black Lining. Mijn stijl is sierlijk en vrolijk. Ik hou er van om helemaal op te gaan in de details. Bloemen en dieren spelen hier in de hoofdrol en daarmee kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Hier door zul je bij mij altijd een origineel concept ontvangen. Door mijn opleiding Interactief Vormgeven heb ik ook veel geleerd over typografie. Het is dus ook mogelijk om bij mij een authentieke met de hand gemaakte tekst te krijgen als tattoo.

Brodie Portret

Brodie

Hi! My name is Brodie. I specialize in traditional and neo-traditional tattoos, but like to work in many styles. After finishing art school in my home town in England I was offered a tattoo apprenticeship in Belgium. Here I learned to tattoo many styles and where my interest in traditional/neo-traditional tattoos started. Now based in the Netherlands I work happily along side Franka at Black Lining Tattoo and welcome clients for unique custom tattoos.