Selecteer een pagina

F.A.Q.

Hier een lijst met veel voorkomende vragen aan tatoeëerders en tattoo shops. Mis jij een vraag? Laat het ons dan weten en vul het contactformulier in. Wij stellen je feedback zeer op prijs.

Prijzen en aanbetaling

Het starttarief voor een tatoeage is altijd €50,-. Voor een prijsindicatie kun je het boekingsformulier zo volledig mogelijk invullen en proberen wij hier zo snel mogelijk op terug te komen. De prijs van een tatoeage is afhankelijk van veel verschillende factoren. Daarnaast dient er voor elke afspraak een aanbetaling gedaan te worden. Deze aanbetaling is afhankelijk van de grootte en ligt tussen de €20,- en de €100,-. Dit is voor het reserveren van je afspraak en het ontwerpen en uitwerken van je tatoeage. Deze aanbetaling word verrekend met de totaalprijs van je tatoeage óf de laatste sessie. Van deze aanbetaling is geen terugbetaling mogelijk. Laat je het niet binnen 48 uur voor je afspraak weten of kom je niet opdagen, dan word de aanbetaling in rekening gebracht. Mocht er sprake zijn van overmacht is dit uiteraard bespreekbaar te maken. Ben je op tijd met afzeggen dan word je aanbetaling meegenomen naar je volgende afspraak.

Wat zijn de wachttijden?

Dit is afhankelijk van de tijd die er in de tattoo gaat zitten. Hou er rekening mee dat grotere tattoo’s, waar meerdere uren werk in gaat zitten, een langere wachttijden kunnen hebben. Kleinere tatoeages zijn makkelijker in te plannen. De wachttijd varieert ook per artiest.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor het maken van een afspraak verwijzen we je naar het boekingsformulier bij “afspraak maken” of zie onze inloop tijden bij “contact”.

Ik zou graag eerst mijn idee willen bespreken, kan dat ook?

Ja, dat kan! Hiervoor kunnen we een consult voor inplannen in de shop. Dan gaan we even rustig zitten om je idee door te bespreken en kunnen we je advies geven. Dit kun je aangeven in het boekingsformulier. Geef erbij aan welke dagen jou het beste schikken en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Een consult duur ongeveer 20 min.

Ik wil graag een oude tattoo laten coveren of een litteken, doen jullie dit?

Dat is erg afhankelijk van wat er gecoverd moet worden. Omdat cover-ups altijd wat ingewikkelder zijn dien je altijd een consult in te plannen. Het is voor ons belangrijk de oude tattoo of het litteken in het echt te zien of het mogelijk is en als het mogelijk is deze samen met jou te bespreken.

Vanaf welke leeftijd word er getatoeëerd?

Wij zetten tatoeages bij personen vanaf 16 jaar. Wel hanteren wij de regel dat personen tussen de 16 en 18 jaar toestemming krijgen van ouder/voogd. Deze zal ook aanwezig moeten zijn bij de afspraak. Elke klant moet een toestemmingsformulier invullen en bij minderjarige zal deze ook door de ouder/voogd ondertekend moeten worden. Neem een geldig legitimatiebewijs mee.

Hoe bereid ik mijzelf het beste voor voor mijn tattoo afspraak?

Zorg dat je goed uitgerust en goed gegeten hebt van tevoren. Zorg daarnaast dat je makkelijke kleding aan hebt zodat de plek die getatoeëerd word goed te bereiken is. Neem wat eten voor jezelf mee en eventueel wat afleiding als je meerdere uren getatoeëerd word.

Mag ik iemand meenemen naar mijn afspraak?

Ja, we hebben genoeg ruimte en je mag 1 iemand meenemen naar je afspraak. Hou er wel rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om te praten, om te veel beweging te voorkomen, dit heeft vaak te maken met de plek die getatoeëerd word.

Wanneer krijg ik mijn ontwerp te zien?

Wij streven ernaar je ontwerp één dag voor je afspraak naar je toe te sturen, eerder dan dat doen we helaas niet. Kies daarom zorgvuldig je artiest en waarvan hun stijl jou aanspreekt. Er is op de afspraak zelf altijd mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het ontwerp. Alle ontwerpen zijn maatwerk en dus uniek. Dezelfde tattoo zal nooit meer dan één keer gezet worden, tenzij dit expliciet door de klant(en) gevraagd is.

Hoe kan ik betalen?

Wij beschikken nog niet over een pinautomaat, daarom kun je alleen cash betalen. Er zijn twee pinautomaten om de hoek.

Nazorg?

De nazorg is een belangrijk deel van het resultaat van je tatoeage. Je krijgt na het zetten mondelinge uitleg van je artiest over de nazorg en deze krijg je ook mee op papier.

Het bijwerken van een tattoo na genezing?

Mocht een door ons gezette tatoeage na het uit helen (6 weken) niet helemaal dekkend zijn, dan kunt u deze binnen 3 maanden kosteloos door ons laten bijwerken, mits de tattoo goed verzorgd is.

Allergieën, huidaandoening of medicijngebruik?

Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Bij twijfel zullen we je vragen om advies te vragen aan je (huis)arts.

Black Lining - Private Tattoo Studio - FAQ - Veel gestelde vragen